06-20 370 650

Kerstbomen!

Kerstbomen vol met kerstballen, kersthangers en 360 ledlampjes, een feestelijke eyecatcher voor uw bedrijf, kunt u bij ons huren. Onze kerststylisten maken ter plekke er meest bijzondere kerstbomen van.

Klikt u op één van ons onderstaande 8 kerstbomen en ontdek onze verschillende sfeerthema’s.

Kerst in Stijlen!

Wij verhuren 8 inspirerende stijlconcepten voor de feestdagen in December.
Kerstbomen, wanddecoraties en kerststukken, maar ook originele kerstdecoraties in de 8 sfeerthema’s kunnen wij voor u leveren.

Forest

Forest

FOREST Een warme glinsterende kerstsfeer, dat is Forest. Sprankelende lichtjes in een donker bos. Warme kleuren Mahonie rood, toffee en wolwit gecombineerd met prachtige bostinten Mosgroen en dennengroen.

Lees meer
Misty Green

Misty Green

Misty Green Een beetje mysterieus en subtiel chic tegelijk door de bevroren zachtheid van natuurlijke bladeren en takken. De kleuren Mistiggrijs, Winterwit, Salie en Zilver geven een zweem decemberglamour en versterken de sfeer van de mistige wintermood.

Lees meer
Silent Stars

Silent Stars

Silent Stars Een glinsterende sterrenpracht en de luxe kleuren Parel, Lichtgoud, Camelbruin en Wolwit vullen Silent Stars met een sprankelend kerstgevoel. En de donkere dagen worden betoverd door een vleugje twinkel en charme.

Lees meer
Easy Coffee

Easy Coffee

Easy Coffee Buiten is het koud en het is tijd om even te ontspannen en samen te genieten van een verse kop kerst-koffie rondom de kerstboom. De ingetogen kleuren Roodbruin, Wolwit, Steengrijs, Warmbeige en Zwart zorgen voor een knus kerstgevoel.

Lees meer
Into the Wild

Into the Wild

Into the Wild Het groen van de rimboe samen met de wilde dieren hebben een prominente plek in dit kerstconcept. Zij hebben de hoofdrol gekregen in de ontembare wildheid. Met de kleuren Mosgroen, Dennengroen, Wolwit, Lichtgoud en Zwart om een uitgesproken sfeer te...

Lees meer
Elegance

Elegance

Elegance Met de luxe uitstraling is goud helemaal op zijn plek in een elegant gedecoreerde kerstomgeving. De feestelijke glitter-items in combinatie met de kleuren Nachtblauw, Steenblauw, Articblauw, Eucalyptus en Lichtgoud zijn intrigerend en uitdagend.

Lees meer
Dansk Jul

Dansk Jul

Dansk Jul Een feest om te herinneren, een echt Deense kerstsfeer. Met de kleuren Kerstrood, Winterwit en Steengrijs heb je al de perfecte basis voor een uitnodigend kerstgevoel. Nordic folkloristische breisels en gnomen zijn de verrassende elementen voor een knusse...

Lees meer
Robuust

Robuust

Robuust Stoer en krachtig zijn de factoren voor de stijl Robuust. Metaal, leer en touw in een relaxte mannenwereld zijn het karakter voor een pure uitstraling samen met de kleuren Nachtblauw, Dennengroen, Roestbruin en Naturel Linnen.

Lees meer