Kerstbomen!

Kerstbomen vol met kerstballen, kersthangers en 360 ledlampjes, een feestelijke eyecatcher voor uw bedrijf, kunt u bij ons huren. Onze kerststylisten maken ter plekke er meest bijzondere kerstbomen van.

Klikt u op één van ons onderstaande 12 kerstbomen en ontdek onze verschillende sfeerthema’s.

Kerst in Stijlen!

Wij verhuren 12 inspirerende stijlconcepten voor de feestdagen in December.
Kerstbomen, wanddecoraties en kerststukken, maar ook originele kerstdecoraties in de 12 sfeerthema’s kunnen wij voor u leveren.

Misty Green

Misty Green

Misty Green Een beetje mysterieus en subtiel chic tegelijk door de bevroren zachtheid van natuurlijke bladeren en takken. De kleuren Mistiggrijs, Winterwit, Salie en Zilver geven een zweem decemberglamour en versterken de sfeer van de mistige wintermood.

Lees meer
Silent Stars

Silent Stars

Silent Stars Een glinsterende sterrenpracht en de luxe kleuren Parel, Lichtgoud, Camelbruin en Wolwit vullen Silent Stars met een sprankelend kerstgevoel. En de donkere dagen worden betoverd door een vleugje twinkel en charme.

Lees meer
Easy Coffee

Easy Coffee

Easy Coffee Buiten is het koud en het is tijd om even te ontspannen en samen te genieten van een verse kop kerst-koffie rondom de kerstboom. De ingetogen kleuren Roodbruin, Wolwit, Steengrijs, Warmbeige en Zwart zorgen voor een knus kerstgevoel.

Lees meer
Into the Wild

Into the Wild

Into the Wild Het groen van de rimboe samen met de wilde dieren hebben een prominente plek in dit kerstconcept. Zij hebben de hoofdrol gekregen in de ontembare wildheid. Met de kleuren Mosgroen, Dennengroen, Wolwit, Lichtgoud en Zwart om een uitgesproken sfeer te...

Lees meer
Elegance

Elegance

Elegance Met de luxe uitstraling is goud helemaal op zijn plek in een elegant gedecoreerde kerstomgeving. De feestelijke glitter-items in combinatie met de kleuren Nachtblauw, Steenblauw, Articblauw, Eucalyptus en Lichtgoud zijn intrigerend en uitdagend.

Lees meer
Dansk Jul

Dansk Jul

Dansk Jul Een feest om te herinneren, een echt Deense kerstsfeer. Met de kleuren Kerstrood, Winterwit en Steengrijs heb je al de perfecte basis voor een uitnodigend kerstgevoel. Nordic folkloristische breisels en gnomen zijn de verrassende elementen voor een knusse...

Lees meer
Warm&Cosy

Warm&Cosy

WARM & COSY De prachtige kleuren Oker, Burgundy, Dennengroen, Eucalyptus, Lichtgoud en Koper geven een bijzonder rijk en feestelijk gevoel. Veren, sprankelende dennenappels en vogeltjes warmen de sfeer nog extra op. Een mooi samenspel dat zorgt voor een warmhartig...

Lees meer
Robuust

Robuust

Robuust Stoer en krachtig zijn de factoren voor de stijl Robuust. Metaal, leer en touw in een relaxte mannenwereld zijn het karakter voor een pure uitstraling samen met de kleuren Nachtblauw, Dennengroen, Roestbruin en Naturel Linnen.

Lees meer
Hazy Winter

Hazy Winter

Hazy Winter De kleuren Eucalyptus, IJsblauw, Nachtblauw en Winterwit vormen de inspiratiebron voor Hazy Winter. Stoer en rendieren zijn de kenmerken van deze eigenzinnige look, een dierbare kerststyling.

Lees meer
Urban Nordic

Urban Nordic

Urban Nordic Deze stijl heeft een stoer karakter, door het gebruik van de grafische en industriële elementen. De natuurlijke materialen vormen een mooi contrast met de kleuren Koper, Wolgrijs en Zwart.

Lees meer
loved by Nature

loved by Nature

Loved By Nature Wat een feest! De diepe en natuurlijke kleuren Dennengroen, Suedebruin, Olijfgroen, Eucalyptus en Winterwit  met subtiel toegepaste glans en glitter, maken het plaatje feeëriek compleet.

Lees meer
American Christmas

American Christmas

American Christmas Beleef het pure kerst-gevoel met deze iets wat traditionele stijl. De kleuren Kerstgroen, Kerstrood, Lichtgoud en Eucalyptus zorgen voor een warme en uitbundige kerstbeleving. ‘Sharing happy moments’ is AmericanChristmas’ lijfspreuk.

Lees meer