Is uw kantoor, hotel, wachtkamer  of bedrijfspand toe aan een nieuw interieur of is het tijd voor een meer inspirerende werkplek, een sterke bedrijfsindentiteit of beleving?

Wij vertalen samen met u uw wensen naar de juiste sfeer en creëren een nieuw interieur dat aansluit bij het concept van uw bedrijf.

Wij dragen graag zorg voor het ontwerpen, realiseren, inkopen en stylen van uw werkplek met alle mooimakers. En voeren de sfeerbeleving tot in de detail uit.

Werkplek Concept is een een nieuw onderdeel van Kerst in Stijl. Wij breiden uit met nog meer ideeën voor stichtingen, kantoren, hotels en alle andere bedrijven.

Naast uw zorgen uit handen te nemen rondom de kerstdecoraties, kunnen wij u het hele jaar helpen aan een aantrekkelijke werkplek voor u en uw werknemers, in de stijl van uw bedrijf.

Van volledige metamorfoses tot kleine aanpassingen. Van kleuradvies tot allerlei planten en bloemcreaties. Van ontwerpen tot het afstylen van uw zakelijk interieur. Wij denken met u mee in vindingrijke oplossingen en nieuwe concepten.

contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat Werkplek Concept voor u en/of uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via het contactformulier hieronder.

«Terug naar Kerst in Stijl

 

12 + 15 =