Referenties

Sinds 2011 kunnen opdrachtgevers Kerst in Stijl inhuren om hun bedrijven in feestelijke sfeer te laten omtoveren.

Jorine Heutink, Executive Housekeeper, Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam heeft de afgelopen jaren met Kerst in Stijl samengewerkt.  Dit hebben wij als zeer prettig ervaren; Kim en Regina hebben creatieve ideeën met een scherp oog voor detail. Hun voorstellen sluiten zeer goed aan bij ons interieur en uitstraling van het hotel. Kortom, wij zijn erg tevreden met de samenwerking en hebben de samenwerking voor de komende 3 jaar verlengd. We verheugen ons nu al op aankomende kerst.

Krystle van der Valk – Hagoort, Hotel Ridderkerk

Sinds 2016 werken we samen met Kerst in Stijl. We ervaren de samenwerking als zeer prettig en inmiddels de plannen voor komende kerst alweer gemaakt. Kim en Regina denken met je mee als het gaat om kleurgebruik, indeling van de ruimte en styling. Zo zijn we tot een totaalplaatje gekomen waar niet alleen wij, maar ook onze gasten van onder de indruk waren.

SIDN – Yvette van Room

Kerst 2018 heeft SIDN voor het eerst “Kerst in Stijl” in huis gehaald met heel veel succes.

We waren erg onder de indruk hoe professioneel Kim en Regina dit aanpakten. Ze kwamen met mooie en duidelijke voorbeeldstukken waardoor wij makkelijk en snel konden kiezen.

De planning liep goed en het pand was binnen een dag omgetoverd in een prachtige kerstsfeer.

Goede kwaliteit, origineel en stijlvol precies zoals besproken en zoals we het verwacht hadden.

Er werd volop geluisterd naar onze wensen, goed meegedacht en het uiteindelijke resultaat was prachtig.

Zeker een aanrader en ook in 2019 zullen wij weer gebruik maken van “Kerst in Stijl”.

Til Timmers-van der Valk, Hotel Veenendaal

Kerst in Stijl heeft afgelopen kerst ons nieuwe hotel in een mooie kerstsfeer gebracht, dat volledig bij het nieuwe interieur past. In september zijn Regina en Kim bij ons langsgekomen om met ons onze ideeën en wensen te bespreken. Zo konden zij een passend en mooi voorstel doen met diverse kerstdecoraties. De op- en afbouw wordt helemaal geregeld door Kerst in Stijl. We hebben er geen omkijken naar gehad.

CNV Vakcentrale – Joke Kindt juli 2017

In 2016 zijn wij gestart met Kerst in Stijl en wij werden direct gegrepen door het aanbod, enthousiasme, de zorgvuldigheid en creativiteit.

De kerstdecoraties zijn ‘anders dan anders’, harmoniëren mooi en zijn passend in onze organisatie. Het aanbod is ieder jaar weer vernieuwend. Daarnaast werden wij ontzorgd, want het opbouwen en afbreken van de kerstdecoraties verliep vlekkeloos.

Debbie Kloet, secretaresse Neste Oil Netherlands B.V.

Voor het tweede jaar op rij heeft Kerst in Stijl de kerstversiering voor de verschillende gebouwen op ons terrein geleverd. Kerst in Stijl brengt originele ideeën, beheerst een goede communicatie en een klantgerichte service. Je hebt er (bijna) geen omkijken naar.

Wij kunnen Kerst in Stijl van harte aanbevelen en zijn nu al heel benieuwd naar de ideeën voor aankomende kerst.

Petra Hoogland, executive assistant, Pernod Ricard Nederland

Kerst in stijl heeft ons kantoor binnen een paar uur omgetoverd in prachtige kerstsferen waardoor iedereen meteen in de kerststemming was. Omdat de opbouw, decoratie en afbouw volledig werden verzorgd hadden we hier zelf geen omkijken naar. Dat is nog eens ontzorgen.

Roxanne Bruijns, receptioniste Entertainment One Benelux

Kerstmis…altijd weer een zoektocht naar leuke decoratie voor in het bedrijf. In 2013 voor het eerst kennisgemaakt met Kerst in Stijl. Even googelen en deze website trok meteen de aandacht. Super mooie stijlen! Van klassiek tot modern. En ieder jaar komen er weer andere stijlen bij. Dit jaar gekozen voor een beetje een klassieke warme look. De kleuren die erin verwerkt zaten waren o.a. rood, blauw, goud en ook bruin. Als je deze kleuren apart ziet zou ik er nooit aan denken om dit te combineren, maar het was prachtig!

Kim en Regina zijn altijd heel professioneel, maken altijd tijd voor je en alles gaat met een glimlach! Ik kan niet anders zeggen dan chapeau! Ben benieuwd wat volgend jaar de stijlen zijn!