06-20 370 650

Referenties

Sinds 2011 kunnen opdrachtgevers Kerst in Stijl inhuren om hun bedrijven in feestelijke sfeer te laten omtoveren.

Jorine Heutink, Executive Housekeeper, Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam heeft de afgelopen jaren met Kerst in Stijl samengewerkt.  Dit hebben wij als zeer prettig ervaren; Kim en Regina hebben creatieve ideeën met een scherp oog voor detail. Hun voorstellen sluiten zeer goed aan bij ons interieur en uitstraling van het hotel. Kortom, wij zijn erg tevreden met de samenwerking en hebben de samenwerking voor de komende 3 jaar verlengd. We verheugen ons nu al op aankomende kerst.

Krystle van der Valk – Hagoort, Hotel Ridderkerk

Sinds 2016 werken we samen met Kerst in Stijl. We ervaren de samenwerking als zeer prettig en inmiddels de plannen voor komende kerst alweer gemaakt. Kim en Regina denken met je mee als het gaat om kleurgebruik, indeling van de ruimte en styling. Zo zijn we tot een totaalplaatje gekomen waar niet alleen wij, maar ook onze gasten van onder de indruk waren.

Nicky Beeuwkes, Marketing manager, Hyde Park

De samenwerking met Kerst in Stijl vinden wij erg prettig. Het assortiment is ruim, waardoor er altijd een stijl is die aansluit. Kim en Regina denken graag mee over de juiste invulling en zijn creatief ingesteld. Het eindresultaat sloot dan ook goed aan op onze wensen. Daarnaast ontvingen wij veel positieve en leuke reacties van onze gasten over de kerstaankleding.

Carola de Bruin, Stedin, Contract- en leveranciersmanager Facilities

Sinds 2018 verzorgd Kerst in Stijl de kerstversiering voor de centrale ruimtes in verschillende kantoorpanden van Stedin. Binnen een paar uur worden ze omgetoverd in kerstsfeer. De opbouw, decoratie en afbouw zijn volledig verzorgd en exact conform planning. Ook dit jaar leggen we onze kerstversiering daarom weer in de ontzorgende handen van Kerst in Stijl.

Simone de Graaf, Facilitair Coördinator, Meijers

Ons experiment met de “kerstversiering in een nieuwe stijl” is erg goed bevallen. we kregen veel complimenten van bezoekers en collega’s. Een aanrader!

Til Timmers-van der Valk, Hotel Veenendaal

Kerst in Stijl heeft afgelopen kerst ons nieuwe hotel in een mooie kerstsfeer gebracht, dat volledig bij het nieuwe interieur past. In september zijn Regina en Kim bij ons langsgekomen om met ons onze ideeën en wensen te bespreken. Zo konden zij een passend en mooi voorstel doen met diverse kerstdecoraties. De op- en afbouw wordt helemaal geregeld door Kerst in Stijl. We hebben er geen omkijken naar gehad.

Yvette van Room, SIDN

Kerst 2018 heeft SIDN voor het eerst “Kerst in Stijl” in huis gehaald met heel veel succes.

We waren erg onder de indruk hoe professioneel Kim en Regina dit aanpakten. Ze kwamen met mooie en duidelijke voorbeeldstukken waardoor wij makkelijk en snel konden kiezen.

De planning liep goed en het pand was binnen een dag omgetoverd in een prachtige kerstsfeer.

Goede kwaliteit, origineel en stijlvol precies zoals besproken en zoals we het verwacht hadden.

Er werd volop geluisterd naar onze wensen, goed meegedacht en het uiteindelijke resultaat was prachtig.

Zeker een aanrader en ook in 2019 zullen wij weer gebruik maken van “Kerst in Stijl”.

Debbie Kloet, secretaresse Neste Oil Netherlands B.V.

Voor het tweede jaar op rij heeft Kerst in Stijl de kerstversiering voor de verschillende gebouwen op ons terrein geleverd. Kerst in Stijl brengt originele ideeën, beheerst een goede communicatie en een klantgerichte service. Je hebt er (bijna) geen omkijken naar.

Wij kunnen Kerst in Stijl van harte aanbevelen en zijn nu al heel benieuwd naar de ideeën voor aankomende kerst.